Friday, March 09, 2007

een kort berichtje

om te zeggen dat alles uitstekend gaat! maar niet veel tijd, het internet is hier veel te duur, en er staat nog veel op t programma. anderzijds wel enorm veel te vertellen, want al zo veel gezien!
veel variatie, van den hoogsten berg (met sneeuw!) tot het meest zuidelijke punt, van kia tot schaap tot hert, van zon tot gietende regen, van gratis kampplaats tot dure douche, ale er gebeurt teveel om op te noemen, maar t is geweldig plezant.

met onze buskes hebben we een beetje meer pech, het zijn niet enkel de gordels die nie meer willen werken, ook de spiegels worden ontregeld van zodra er ne grote kamion ons passeert of de passagier de deur open en toe doet, ale, ze hebben betere tijden gekend. daarnaast vallen de vans ook altijd in t weekend (vanaf vrijdagavond) in panne, zodat we elk weekend vastzitten omdat de garages gesloten zijn, ale ja, daar hadden we wa meer geluk mee kunnen hebben, ma swoit, da hoort erbij.

verder nog steeds verschrikkelijk koud snachts, het termisch ondergoed wordt aangeschaft, zonder denk ik nie te overleven. de twee dagen onophoudende regen maakte het nie bepaald warmer, de regen drupte in mijn ogen tijdens t slapen en we hebben twee keer een meer in onze tent gehad. stiekem verlang ik naar een bed en n donske. ma avontuur! da wel, en zo hebben we het graag!

daarnaast leer ik elke morgen een paar nieuwe woordjes duits, en kan ik al zingen over "reist die huette ab, ganz ganz schnell", ma weet nie bepaald of da goe of slecht is. haha.

ale, krediet is hier al op, moet jullie laten, maar snel meer nieuws,

dikke kus

4 Comments:

Blogger Miss K said...

joepie! dat klinkt allemaal heel avontuurlijk. Al kan ik me voorstellen dat een meer in de auto niet echt praktisch is. Amuseer je nog!!

3:44 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Allez blijkbaar valt het nog goed mee om met een aantal Duitsers in de groep rond te toeren. Geniet er nog met volle teugen van!

10:55 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Dag avonturierster, alles ok zo te lezen. Dit is wel the time of your life ! Sofie gaat in juli ook bijna 3 weken down under,met hockey, zal voor haar ook een heel avontuur worden!
Hier kriebelt de lente reeds en krijgt alles stilaan terug wat kleur.
Genieten maar en tot binnenkort.

Dikke zoen

Tante Chris en Sofie

12:23 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Waaaaw!! Prachtige foto's. Musti.

2:48 AM

 

Post a Comment

<< Home